Rólunk

KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÁS - KOMPLEX GAZDASÁGI JOGI TANÁCSADÁS      PÁLYÁZATÍRÁS - PROJEKT MENEDZSMENT

Közbeszerzés. Ezt a szót hallva a legtöbb embernek érthetetlen jogszabályrendszer, drága beruházások és átláthatatlan pénzfelhasználás jut eszébe. Mi arra vállalkozunk, hogy bebizonyítsuk ennek az ellenkezőjét. Lehet sikeres és gazdaságos projekteket végigvinni, lehet egy közösség számára úgy is értéket teremteni, hogy az mindenki hasznára és örömére váljon. Ennek a feltétele a gondos előkészítés a szabályszerű eljárás és a szerződéskötést követően a megvalósítás nyomon követése. Valljuk, hogy egy beszerzési eljárás nem a felhívás kiküldésével kezdődik és nem a szerződéskötéssel zárul. Épp ezért már a tervezésnél pontosan felmérjük a megrendelői igényeket, lefolytatjuk a szükséges eljárásokat és nyomon követjük a megvalósítást.

Évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon a hazai és európai uniós forrásból megvalósuló közbeszerzési eljárások lefolytatásban legyen az árubeszerzés, szolgáltatás megrendelés, vagy építési beruházás. Több munkatársunk foglalkozott európai uniós közbeszerzések auditjával, ezért pontosan tudjuk, hogy mire kell odafigyelni az eljárások során.

Folyamatosan együttműködünk egri és budapesti székhelyű ügyvédi társulással, amelynek révén a közbeszerzési eljárások szerződési feltételeinek kialakítása és az esetleges szerződésmódosítások kezelése professzionális szinten valósul meg. Felkészült partnereink igény esetén segítenek a pályázatfigyelési, pályázatírási és projekt menedzsmenti feladatok ellátásában.

Fórum Közbeszerzés Zrt., 3300 Eger, Bajcsy-Zsilinszky. u. 17. I. emelet 5., +36-20-41-21-855
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!